Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Έσπασε» καρδιές η μάχη των Θριάμβων στον Υμηττό

Published

on

Στον Υμηττό το πρωί της Κυριακής, ο Θρίαμβος Αθηνών και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους προσφέροντας θέαμα σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Το τελικό 2-2 ήταν γεμάτο γκολ και συγκινήσεις, αλλά και λίγα νεύρα στα τελευταία λεπτά. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα έχει συγκάτοικο στην τρίτη θέση τα Σούρμενα με 37 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου συνεχίζει ενδέκατο έχοντας 26 πόντους.

Τον χορό των τεσσάρων γκολ άνοιξε στο 39′ ο Σπανός με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Η απάντηση ήρθε καθυστερημένα από τον Παπαναστασίου, ο οποίος κέρδισε πέναλτι από τον Βαμβακερή και ισοφάρισε στο 80′. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Ρούπι έφερα τα πάνω-κάτω με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Όμως στο 84′ ο Ευαγγελόπουλος εκμεταλλεύτηκε, σε φάουλ του Σπανού, την σύγχυση στα καρέ του Σκυριώτη, ο οποίος απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά ο άσος των γηπεδούχων διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο σκόρερ των ‘κυανοπράσινων’ αποβλήθηκε στο 89′, καθώς ένα σκληρό μαρκάρισμα του στον Ρούπι είχε ως αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια ανταλλάσσοντας μπουνιές! Τελικά πήραν μαζί, δικαιολογημένα, την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Κουτσόγιαννος Ν., Μπάγιας Ι.

Θρίαμβος Α. (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Ζαχαρόπουλος, Λιόσης, Βαμβακερής, Χατζίου, Δημογιάννης, Κατσαρός (81′ Ευαγγελόπουλος), Αρώνης, Τσοχαντάρης, Σπανός, Φατσέας (60′ Χανδρινός).

Θρίαμβος Χ. (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Υφαντής (46′ Χατζής), Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης, Ρούπι, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (54′ Αποστολόπουλος), Τσαγιάννης (85′ Σκεπετάρης).