Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έσπασε τα δοκάρια ο Βοτανικός – Τσίμπησε βαθμό η Διάνα

Published

on

Ισοπαλία στο Ρουφ ανάμεσα σε Ένωση Βοτανικού και Διάνα Ηλιούπολης με σκορ 1-1. Ήταν ένας όμορφος αγώνας που κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι, όμως ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο πρώτο μέρος οι ‘κυανέρυθροι’ πήραν το προβάδισμα στο 31′ χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο Σταθακόπουλος. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Ένωση που ισοφάρισε στο 70′ με σουτ του Ντιντίφα και άτυχη παρέμβαση του Μπελέρη από κόρνερ του Χατζή. Πριν το γκολ είχε προηγηθεί κεφαλιά του Μηνασιάν στο δοκάρι στο 65′, ενώ το σουτ του Χατζή στο 72′ και στο 75′ το κόρνερ του Σκεύη κατέληξαν στους δοκούς του πολύ καλού Κόρρα. Τέλος, ο Αντώνης Μπαλαφούτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 83′ για διαμαρτυρία στο πρόσωπο του διαιτητή Σχίζα. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Διάνα έμεινε ενδέκατη έχοντας πέντε πόντους, ενώ στους 4 έφτασαν οι άτυχοι ‘ασπρόμαυροι’ στην 13η θέση.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Νικολάου Χ., Βαξαβανέλλης Β.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ντόνι, Χαμουρίδης, Λίτσο (46′ Φιλόπουλος), Ντάμας (88′ Ηλιάκης), Κατσούδας, Μηνασιάν, Καπέλης, Ελ-Ράντι, Χατζής, Σκεύης, Ντιντίφας.

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Κόρρας, Φραγκάκος Λ., Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Βιτωράτος, Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος, Παππάς (46′ Μπαλαφούτης Α.), Μπαλαφούτης Χ. (88′ Φραγκάκος Η.), Τσαβαλιάς (80′ Βογιατζόπουλος).

Photo: Sportifico.gr