Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έσπασε το ρόδι η Ειρήνη ενάντια στην Νέα Ιωνία

Published

on

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ειρήνη Πετρούπολης επικρατώντας 1-0 της Νέας Ιωνίας στο Γρηγορίου Γ’. Το συγκρότημα του Θανάση Ψύλλια έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι θα παλέψει να παραμείνει στην κατηγορία με όσες δυνάμεις έχει. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Γιώργου Ντούσκου δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και μοιραία ηττήθηκαν. Έτσι στην βαθμολογία, η ουραγός Ειρήνη έφτασε τους 4 πόντους, ενώ το προσφυγικό σωματείο έπεσε στην ένατη θέση παραμένοντας στους 21 βαθμούς.

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 30′ ύστερα από όμορφο μπάσιμο και σουτ του Νικήτα Κατσίπη από τα αριστερά στην απέναντι γωνία του Παναγιωτόπουλου. Στο υπόλοιπο μέρος, οι φάσεις δεν ήταν πολλές, αλλά ορισμένες αποδείχθηκαν κομβικές. Αρχικά, ο Μπάμπης Λαμπράκος έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0 στο 50′, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 65′ με τον Νησαριώτη.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Μητροφάνης Χ., Μπατζιόπουλος Σ.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Αμάραντος, Δαρδαμάνης, Λαμπράκος Β., Ασφής, Χαρισάκης, Λιόντος, Παπαδόπουλος Ι. (53′ Δούμας), Κτιστάκης, Πουμπουρίδης (62′ Σπυρόπουλος), Κατσίπης, Λαμπράκος Χ. (66′ Θώδας).

Νέα Ιωνία (Γιώργος Ντούσκος): Παναγιωτόπουλος, Βογατσάς Β., Καψιόχας, Παπακουνάδης, Ταράτσας, Μουρούτης (61′ Ζυγούρης), Κουτσιούμπας, Βογατσάς Κ., Νησαριώτης, Βιδίστα (46′ Μιχαλάρης), Τριάντης (53′ Βουτσινός).

Photo: Sportifico.gr