Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έσπασε το ρόδι ο Ήφαιστος, 3-0 την Αγία Ελεούσα

Published

on

Πρώτη νίκη για τον Ήφαιστο Περιστερίου στο πρωτάθλημα με σκορ 3-0 απέναντι στην αξιόμαχη Αγία Ελεούσα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Περιστεριώτες πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρις σε τρία πέναλτι! Μόλις στο 2′ ο Μουρκάκης από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-0, με τον Μπότη να κάνει το 2-0 με πανομοιότυπο στο 65′. Η Αγία Ελεούσα πίεζε για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά ο Κέμπας ήταν σε πολύ καλή μέρα. Φτάνοντας στο 80′, η Αγία έμεινε με δέκα παίχτες καθώς ο Καλογερής ανέτρεψε τον Μπότη, εκτός περιοχής, την ώρα που έβγαινε τετ α τετ. Η νίκη των γηπεδούχων σφραγίστηκε στο 87′ με τον Κεμάβορ και πάλι από τα έντεκα βήματα.

Ήφαιστος Περιστερίου (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μέξης, Ζαφειράτος, Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ (87′ Κώνστας), Παπαγιάννι (77′ Κασπίρης), Καλαϊτζής (78′ Ζήκος).

Αγία Ελεούσα (Θανάσης Ψύλλιας): Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β. (68′ Φιλιππίδης), Πλακάς, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου (34′ Ντατσιονάκης), Καλογερής, Χρυσούλης, Κοντός (34′ Σγάντσος), Κανταρτζής, Ρούσσος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply