Connect with us

6ος Όμιλος

Έσωσε την παρτίδα ο Αίας Σαλαμίνας στην πρεμιέρα- 1-1 με τον ΑΟ Πυλίου Κω

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής στο 60 όμιλο. Ο τοπικός Αίας κατάφερε να ισοφαρίσει τον πεισμωμένο ΑΟ Πυλίου Κω σε 1-1 στο 86′ και οι δυο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος με τους Δωδεκανήσιους να προηγούνται χάρη σε τέρμα του Χατζηβασίλη με κεφαλιά στο 47′.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν και αφού είχαν δοκάρι με τον Ζώτο Γκ. στο 70′, έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Αμπντέλ Ραχήμ στο 86′, που υπέδειξε ο διαιτητής Ψαρίδης(Αθηνών), σε ανατροπή του Βύρη.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Σαρηγιάννης (52′ Γκ. Ζώτο), Κατίδης (75′ Ντίας), Νταουτάι, Αμπντέλ Ραχήμ, Βύρης

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (89′ Χατζησουλεϊμάν), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γ.Σ. Γεωργιάδης (89′ Γ.Ι. Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου, Μαργαρίτης (67′ Χατζηφούντας), Ηλιόπουλος, Δρόσος, Μεντής (70′ Παπαγεωργίου).