Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έσωσε την παρτίδα στο 90+4′ ο Εθνικός 2-2 με τον ΑΟΝΑ

Published

on

Συναρπαστικό όσον αφορά την εξέλιξη του ήταν το ματς που έγινε στην Καισαριανή, με τον Εθνικό Αστέρα να μένει στο 2-2 με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στο γειτονικό ντέρμπι των νοτίων προαστίων. Το ματς είχε καλό ρυθμό, με τα δυο τελευταία τέρματα να επιτυγχάνονται σε διάστημα δέκα λεπτών λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Στο 2′ ο Νικόλλα έκανε το 1-0 για την ομάδα του Θανάση Γάκη, που είδε τον Αλεξίου στο 19′ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 85′ σε ανατροπή του Ε. Νικολόπουλου από τον Αδαμάκη και τον Σιάννη να κάνει το 1-2.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με τους φιλοξενούμενους να λυτρώνονται και να γλυτώνουν την ήττα στο 4′ των καθυστερήσεων, με τον Μιχόπουλο να κάνει το 2-2 ύστερα από σέντρα του Α. Βουτυρά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σαπάσης, Νικόλλα (60’ Παρζαλος), Φαράχ (46’ Μπαμπάτσικος), Μιχόπουλος, Αλεξίου, Α. Βουτυράς, Αδαμάκης, Κριπιντίρης, Γώγος (46’ Ατματσίδης), Μπάνας (65 Ι. Βουτυράς), Μπαρμπαλιάς.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μάρκου, Καραγιαννίδης, Τριστσινιώτης (65’ Παπαδημητρίου), Χαλίλι, Κουσούνης, Σιάνης, Καλφοδήμος (82’ Πρόβης), Περιστέρης, Ε. Νικολόπουλος, Δομάζος (65’ Μένταυλος), Ακογλάνης (72’ Κονδύλας).