Connect with us

Γ Εθνική

Έτοιμος για νέο ξεκίνημα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου αποτελεί παρελθόν από την Αγία Παρασκευή, είναι ελεύθερος πλέον να επιλέξει το επόμενο βήμα του και δείχνει αποφασισμένος να κάνει προσεκτικές κινήσεις. Ο χαρισματικός μέσος, που τα τελευταία χρόνια μετά την Θύελλα Ραφήνας και την Αγία Παρασκευή, έχει μάθει πλέον καλά τα μονοπάτια της Γ Εθνικής έχει τα χέρια του κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά την παρούσα φάση δεν δείχνει να βιάζεται.

Ο Δημητρίου δείχνει αποφασισμένος να σταθμίσει πολύ καλά όλα τα δεδομένα, πριν καταλήξει, καθώς θεωρεί ΄ότι θέλει να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και να βρεθεί σε μία ομάδα που θα έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους.

Ο πολυσύνθετος παίκτης έχει κάνει τις επαφές του, έχει σταθμίσει τα δεδομένα και δείχνει αποφασισμένος να κάνει ένα εντελώς νέο ξεκίνημα, αφού πλέον θεωρεί ότι με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να δώσει ακόμη πάρα πολλά και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Δημητρίου θεωρεί ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα είναι σε θέση να έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, να σταθμίσει όλα τα δεδομένα και να καταλήξει για το επόμενο βήμα που θα κάνει.