Connect with us

Γ Εθνική

Κωνσταντίνος Δημητρίου: Το μυαλό μας στο πρωτάθλημα

Published

on

Η Αγία Παρασκευή αποκλείστηκε από το κύπελλο ΕΠΣΑ, καθώς γνώρισε την ήττα μέσα στο γήπεδο της από τον Αθηναϊκό, αλλά ο μέσος της ομάδας Κωνσταντίνος Δημητρίου επικεντρώνεται στην συνέχεια και είπε χαρακτηριστικά :

«Σίγουρα θέλαμε να προχωρήσουμε και στο κύπελλο αλλά για την Αγία Παρασκευή πρωταρχικός στόχος και το μυαλό μας είναι το πρωτάθλημα. Μετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο και κάθε αγωνιστική μας περιμένει και ένα ντέρμπυ. Στο πρωτάθλημα αυτό μετέχουν πολλές ιστορικές ομάδες, με μεγάλη πορεία σε κορυφαία πρωταθλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε ομάδες έχουν αγωνισθεί ακόμη και στην Α Εθνική. Από εκεί και πέρα μπορεί να αναλογισθεί κανείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε ένα τέτοιο μαραθώνιο, για αυτό και κάθε αγωνιστική, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό.»
Αναφερόμενος στην συνέχεια του πρωταθλήματος ο έμπειρος μέσος της «Σάντα» τόνισε :

«Ήδη την Κυριακή έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Επισκοπή. Θεωρώ ότι η πολύ σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά και με το εντυπωσιακό σκορ, ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία όλης της ομάδας και πάμε στην Κρήτη για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και προχωράμε βήμα-βήμα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και ν φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων. Η Αγία Παρασκευή έχει παρόν αλλά και μέλλον και θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει για την ομάδα αυτή».
Τέλος ο Κωνσταντίνος Δημητρίου αναφερόμενος στον εαυτό του είπε :

«Από την δική μου θέση είμαι έτοιμος και ευελπιστώ στην συνέχεια να ανέβω ακόμη περισσότερο ώστε να βοηθήσω προκειμένου η Αγία Παρασκευή να τα καταφέρει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΜΟΣ