Connect with us

stoplekto

Έτοιμος για την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ ο Αττικός

Με 13 σημαντικές προσθήκες ενισχύθηκαν οι «πράσινοι» που δείχνουν πανέτοιμοι για την επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ

Published

on

Είναι εκ των ιστορικότερων ομάδων της Πρωτεύουσας με έτος ίδρυσης το 1919 και αριθμό μητρώου ΕΠΟ το 13! Η αναφορά μας γίνεται ασφαλώς στον Αττικό ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΑ όπου και υποβιβάστηκε. Η Β’ Κατηγορία όμως είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τους «πράσινους» οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο την άμεση επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Άλλωστε, γι’αυτό και ξεκίνησαν νωρίτερα από όλες τις ομάδες της Β’ ΕΠΣΑ την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν στις 5 Αυγούστου ώστε να είναι πανέτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Το σημαντικότερο όμως είναι πως το ιστορικό σωματείο της Ακαδημίας Πλάτωνος ενισχύθηκε με 13 παίκτες αποδεικνύοντας έμπρακτα πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Πιο συγκεκριμένα, στον «άσο» αποκτήθηκαν ο 21χρονος Αντώνης Λογοθέτης που επέστρεψε στον Αττικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στην Δ’ Εθνική με Πέρα Κλούμπ και Φωστήρα, ενώ έχει αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα και με τον Κολωνό. Θεωρείται επιτυχία της διοίκησης η επιστροφή του στην ομάδα η οποία και τον ανέδειξε και όλοι εύχονται να συμβάλλει στην επάνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ακόμη σε αυτή την θέση αποκτήθηκε και ο 29χρονος Ιωάννης Παπαδόπουλος από τον Αίαντα Αθηνών. Στην άμυνα επιστρέφει ο 25χρονος Κασίτζε Ουάγια ο οποίος δοκιμάστηκε μάλιστα στην Ολλανδική Φίτεσε, ενώ και αυτός επιστρέφει στον Αττικό όπου βρισκόταν στο παρελθόν για τρία χρόνια.

 

 

Επίσης αποκτήθηκε και ο Θεόδωρος Καρσανίδης που έχει αγωνιστεί στους Πόντιους Βέροιας, Νάουσα και Τρίκαλα. Στην μεσαία γραμμή ο Αττικός ενισχύθηκε με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Ιωάννη Δαγρέ, τον 31χρονο Νίκο Μπίντζιο της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, τον Στράτο Σταμπουλίδη από την ΑΕ Περιστερίου και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό του Φωστήρα, Καραγιάννη. Όσον αφορά την γραμμή κρούσης αποκτήθηκαν ο 27χρονος επιθετικός Φίλιππος Χαρατσάρης που έχει αγωνιστεί σε Χολαργό, Μαρκό, Θήβα, Λεωνίδιο, Ηλιούπολη και Αστέρα Ζωγράφου, ο 26χρονος Νίκος Τζεμάλης, που έχει παίξει σε Λεωνίδιο και ΑΟ Καβάλας και τέλος ο Ηλίας Τριανταφύλλου από την Κηπούπολη.

 

Τέλος, όπως αναφέραμε και στις παραπάνω γραμμές του κειμένου, η προετοιμασία του Αττικού έχει ξεκινήσει από τις 5 Αυγούστου στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Ευθυμιόπουλου και του γυμναστή Τάσου Γραμματικόπουλου. Μάλιστα οι παίκτες πέρασαν με επιτυχία τα εργομετρικά.

 (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply