Connect with us

Uncategorized

Έτοιμος να δώσει λύση ο Βγενόπουλος!

Published

on

Μετά από την περίπτωση των Σαουδαράβων επενδυτών έχει μπει στο… ψυγείο και τη ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου καθυστερεί, σενάρια κάνουν λόγο πως Ανδρέας Βγενόπουλος έχει αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε ο Παναθηναϊκός να…ανασάνει οικονομικά.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εφημερίδας “Goal”, ο Α. Βγενόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο νέους «συμπαίκτες», εκτός ΠΕΚ. Εκτός δηλαδή της ομάδας που ο ίδιος είχε δημιουργήσει το 2008 πριν από την πολυμετοχικότητα.

 

Οι “συμπαίκτες” αυτοί, αν τελικά συμφωνήσουν να “εμπλακούν” στον Παναθηναϊκό, θα δημιουργήσουν μαζί με τον Α. Βγενόπουλο ένα ισχυρό μπλοκ, που θα έχει τις…προοπτικές να βοηθήσει σημαντικά τους “πράσινους¨στον διοικητικό τομέα.

 

Ο ίδιος ο Βγενόπουλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκέφτεται να βάλει στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ(ποσό που μπορεί και να αυξηθεί εφόσον ευδοκιμήσουν οι επαφές του), προκειμένου να βγει σε πρώτη φάση η φετινή σεζόν και να μην έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός με τις άμεσες υποχρεώσεις του, αλλά και με την αδειοδότηση της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ..

 

Βασική προϋπόθεση, πάντως για να προχωρήσουν οι κινήσεις του Βγενόπουλου, παραμένει η πτώση της τιμής της μετοχής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από το 1,12 που ήταν στην προηγούμενη και άκαρπη ΑΜΚ σε 0,33 ευρώ. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η πρόταση των εκπροσώπων του στο επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ, που τελικά όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, προκειμένου να οριστεί η επόμενη ΓΣ και να καθοριστεί νέα ΑΜΚ.

Σε κάθε περίπτωση ο “Mr MIG”, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκός και ίσως είναι αυτός που θα δώσει μια “λύση εκ των έσω”, αν δεν προχωρήσει η είσοδος των Σαουδαράβων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply