Connect with us

6ος Όμιλος

Έτοιμο το Κερατσίνι

Published

on

H επανέναρξη του Πρωταθλήματος, που θα σημάνει και το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκει το Κερατσίνι αντιμέτωπο με την Ενωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας ,ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη συνέχεια.

Η νίκη επί του Εθνικού, την προηγούμενη αγωνιστική, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εφαλτήριο για τη δύσκολη συνέχεια. Στις προπονήσεις και το …κλίμα έχουν μπεί και οι τέσσερις νεαποκτηθέντες (Γιώρας-Τάφας-Μεγαλοοικονόμου και Κυριαζόπουλος) που μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους φωτογράφιση με τα χρώματα της ομάδας.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής, μίλησαν ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα , Πέτρος Βοιδονικόλας καθώς και ο Γιώργος Διάκος

DSC_0143Πέτρος Βοιδονικόλας:

“Να πούμε Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο . Από κει και πέρα, η χρονιά μπαίνει με ένα ακόμα τελικό. Οι αντίπαλοι μας είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία ενισχύθηκε στις μεταγραφές και έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με μας. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά και με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.”

DSC_0169Γιώργος Διάκος:

“Καλή χρονιά και από μένα. Όπως έχουν πει και άλλοι συμπαίκτες μου ,πριν από μένα αλλά και οι προπονητές, κάθε παιχνίδι σε αυτό το Πρωτάθλημα είναι τελικός. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα και να πάρουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κλείσαμε το 2017 με μία τεράστια νίκη κόντρα στον Εθνικό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι με το ξεκίνημα του 201

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply