Connect with us

5ος Όμιλος

Έτοιμο το Κερατσίνι (video)

Published

on

To Kερατσίνι μας φιλοξενεί την ΑΕ Νεάπολης για την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου της Γ Εθνικής με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με πρωϊνή προπόνηση.

Ο Δημήτρης Αρναούτης θα έχει μία επιστροφή και μία απουσία εν όψει του  εν λόγω αγώνα.  Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Πογοσιάν  θα είναι  στη διάθεση του προπονητή του ολοκληρώνοντας την ποινή των αγωνιστικών από πέρσι, αλλά εκτός συνεχίζει να είναι ο στρατευμένος Σφυρογιαννάκης.

Για το παιχνίδι με τους Κρήτες μίλησε  ο προπονητής μας κος Αρναούτης: “Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν πήραμε αυτό που αγωνιστικά αξίζαμε . Οσοι είμαστε εδώ παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι σημαντικοί.”

Οσον αφορά στους παίκτες ,μίλησε ο Νίκος Σιάνος: ” Eίναι ένα παιχνίδι που δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο από τη νίκη . Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχασα δύο ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Θέλω πολύ να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα ” .

https://web.facebook.com/582288591830386/videos/308604369925196/?t=0

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply