Connect with us

stoplekto

«Έφυγε» ο Δημήτρης Ράλλης

Published

on

Υπήρξε μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου το οποίο υπηρέτησε, τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν διαιτητής με μεγάλη επιτυχία . Ο Δημήτρης Ράλλης δεν είναι πια κοντά . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή Νικαίας . Τον εντόπισε το μάτι του μεγάλου Μάρτον Μπούκοβι και ο Δημήτρης πήγε στον Ολυμπιακό έχοντας συμπαίκτες τους τεράστιους  Σιδέρη, Μποτίνο, Γιούτσο , Βασιλείου κ.α .  Στους ερυθρόλευκους κατέκτησε 2 πρωταθλήματα.

Μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην σκωληκοειδίτιδα  έμεινε πίσω . Έτσι το 1968 πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό στον οποίο έπαιξε μέχρι και το 1976 . Από κει και πέρα τον κέρδισε η διαιτησία . Ξεκίνησε να σφυρίζει στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Πειραιά . Το 1981 γίνεται διαιτητής στη Β’ Εθνική και παράλληλα επόπτης στην Α’ Εθνική όπου αγωνίστηκε μέχρι 1988.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί διακριτικά από το χώρο του ποδοσφαίρου . Άφησε  όμως πολύ καλό όνομα και τον αγαπούσαν όλοι.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί αύριο Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι στον ναό της Οσίας Ξένης στη Νίκαια. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο .

Καλό συ ταξίδι φίλε Δημήτρη……

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply