Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έ”χ”ασαν την ευκαιρία οι «Στρατηγοί»

Διάνα Ηλιούπολης- Παπάγος 1-1

Published

on

Όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στην Ηλιούπολη, όπου η γηπεδούχος Διάνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το νεοφώτιστο Παπάγο. Αν όμως κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή μάλλον έπρεπε να είναι η φιλοξενούμενη, αφού έχασε πέναλτι στο 89′. Όσον αφορά την αναμέτρηση, το σωματείο των βορείων προαστίων ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι με τον Ρέντζο στο 15′, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Χούδρα στο 25′.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σιλεβίστας είχε δεύτερο δοκάρι για λογαριασμό των «κυανόλευκων», αλλά ο Αλεξιάδης ήταν πιο εύστοχος στο 32′ και έκανε το 1-1 για τους νεοφώτιστους. Έτσι φτάσαμε στο 89′, όπου ο Μενούνος ανέτρεψε τον Παπαναστασίου μέσα στην περιοχή, με τον Κοσικίδη να σφυρίζει την «εσχάτη» των ποινών. Όμως ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων» στο αμέσως επόμενο λεπτό απέκρουσε το πέναλτι του Αλεξιάδη και με αυτό τον τρόπο «έσωσε» τον βαθμό για την Διάνα.

Διαιτητές ήταν οι Κοσικίδης, Νάρης και Γιαννόπουλος

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Σάρας, Νίκολι(77′ Σακκάς), Καρίντζης, Απέργης, Χούδρας(58′ Μιχαηλίδης), Μπαρδαβίλλιας(46′ Μυλωνάς), Λουτσάι, Αναστασάκης, Ματσάγγος, Καλουδιώτης

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Δρόσος, Αλεξιάδης, Σιλεβίστας (63′ Ζέρβας), Λιούκας, Ρέντζο, Μιχαλόπουλος (46′ Κραψίτης), Μήτρος, Παπαναστασίου, Κολοβός, Κοτρώτσος (73′ Μπίκοβ).

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply