Connect with us

6ος Όμιλος

Έχασε βαθμούς η Τριγλία

Η ομάδα της Ραφήνας υποχρεώθηκε στη Νάξο από τον υποβιβασμένο Πανναξιακό (1-1).

Published

on

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στη Νάξο η Τριγλία, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο. Η ομάδα της Ραφήνας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον Πανναξιακό, που προκαλεί… ζημιές, παρά το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

 

Στο α’ ημίχρονο οι ‘κιτρινόμαυροι’ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, όμως η νησιώτικη ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 56′, όταν ο Λίμα έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Η Τριγλία δεν πανικοβλήθηκε, αντιθέτως ανέβηκε για την ισοφάριση, που τελικά σημειώθηκε στο 70′ με κοντινό πλασέ του Ζέκιο μετά από λάθος έξοδο του Τσαϊλάκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες στιγμές, όμως οι ‘κυανόλευκοι’ λίγο έλειψε να ‘κλέψουν’ τη νίκη στο 90′, όταν ο Σάντα αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Γούναρη (Αθηνών).

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Μεσημέρης (55′ Κατσάνης), Μποδώνιας, Παναγιωτίδης, Μπανακάκης, Μπονιάκος, Καλογέρης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (80′ λ. τρ. Ευριπιώτης), Λίμα (65′ λ. τρ. Σάντα), Ρόβας

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Αφουξενίδης, Στρόμπουλος, Τόσκας, Μπαντούνας, Τσέπας, Σκαφίδας (25′ λ. τρ. Τσιτοφώτος), Σταμπέλος, Γκίκας, Φελέκης (68′ Κορώνης), Μάντζης, Ζέκιο.

 

(Ανταπόκριση: Σπύρος Μάκαρης ‘Sportcyclades.gr’)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply