Connect with us

Uncategorized

Έχασε την ευκαιρία ο Πανναξιακός 1-1 με Περαμαϊκό

Published

on

Ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να περάσει μόνος στην κορυφή του ομίλου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Περαμαϊκό. Στο 64′ ο Ανδριανόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Στη συνέχεια οι νησιώτες ισορρόπησαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 83′ με τον Μπονιάκο, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε 5′ αργότερα να είχε αναδειχθεί σε ήρωα της αναμέτρησης όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μεϊμάρογλου. Στα τελευταία λεπτά οι Κυκλαδίτες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας (Αθηνών)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Τερόλλι, Τόσκας, Αριανούτσος (82′ Σταυρόπουλος), Καρούσης (61′ Ντούκα), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης (65′ Μπονιάκος)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Σαμαράς, Ντούλιας (55′ λ.τρ. Ιατρού), Ερρίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης (28′ λ. τρ. Χατζηγιαννάκος), Ανδριανόπουλος (82′ Νίκο)

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply