Connect with us

Uncategorized

Έχει «δράση» σε ΟΑΚΑ, Λιβαδειά!

Published

on

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (18/1) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Δόξα Δράμας (19:30), ενώ ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Άρη (17:15).

 

Χωρίς Σαριέγκι, εκτός ο Κανακούδης

 

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο ματς με τους «Μαυραετούς» χωρίς τον Σαριέγκι, καθώς ο Φερέιρα έκρινε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός αποστολής άφησε και τον Ιωαννίδη.

 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Καρνέζης, Βύντρα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Λαγός, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κλέιτο και Βιτόλο.

 

Από την άλλη, η Δόξα θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Κανακούδη, αλλά και τους Κατσικογιάννη, Ρόκα, Κουμπρόγλου, Τοπούζη, Πιτσόκο και Νιάρο.

 

Αντίθετα, επιστρέφουν οι τραυματίες Αμπουμπακάρι και Κάπελ. Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Αμπουμπακάρι, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Αραβίδης, Στεργιανός, Λεάντρο, Βάντερσον, Σικαλιάς, Σοϊλέδης, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Ουέλινγκτον, Αγγελούδης, Μπριλάκης, Ψυχογιός και Κάπελ.

 

«Μέσα» ο Παπαδόπουλος, δεν θα έχει Καστίγιο

 

Με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο στην αποστολή θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός κόντρα στον Άρη.

 

Πάντως, ο έμπειρος επιθετικός θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στους βασικούς έντεκα, καθώς έχει πραγματοποιήσει μόνο μία προπόνηση με τους «Βοιωτούς».

 

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς και Παπαδόπουλος.

 

Στο στρατόπεδο του Άρη τώρα, οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον ανεβασμένο Καστίγιο. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός είναι τιμωρημένος, όπως και ο Φατί.

 

Αντίθετα, ο Γιαννιώτας θα δώσει κανονικά το παρών, αφού θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply