Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έχει σφυγμό και ψυχή ο Ιάσονας

Published

on

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία για τον Ιάσονα Ιλίου που πήρε σημαντική νίκη 2-0 κόντρα στην Νέα Ιωνία. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση εκμεταλλεύτηκε το ντεφορμάρισμα των ‘κυανοκιτρίνων’ και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Τον δρόμο για το τρίποντο έδειξε ο κινητικός Μανδαμαδιώτης στο 56′ με σουτ εντός περιοχής και στο 70′ ο Κολίτσι μπήκε σφήνα στο κέντρο της άμυνας που δεν συνεργάστηκε σωστά με τον Παναγιωτόπουλο. Ο ικανός φορ των ‘κυανόλευκων’ έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το τελικό 2-0 που έφερε τον Ιάσονα στην 13η θέση έχοντας 6 πόντους παρέα με το Χαλάνδρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι που έχασαν με τραυματισμό τον Ξένο βρίσκονται στην έκτη θέση έχοντας 14 βαθμούς.

Διαιτητές: Γρίμμας Μ., Ντάλλας Π., Αθανασίου Γ.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Λέσι, Βασιλάκος Β., Κωνσταντόπουλος Α., Βασιλάκος Η., Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης (72′ Παπαμιχαήλ), Κωνσταντόπουλος Ι., Κολίτσι (83′ Χαλιάσος), Καριατλής, Ρώιμπας (46′ Καραμίντζας).

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παναγιωτόπουλος, Τσικρικάς (58′ Βογατσάς Κ.), Καψιόχας, Ξένος (37′ λ.τρ. Παπακουνάδης), Ταράτσας, Μουρούτης, Πρισιμιτζής, Βογάτσας Β., Νησαριώτης, Ζυγούρης, Μιχαλάρης (67′ Κουτσιούμπας).