Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Έχει τον τρόπο η Ατλαντίδα

Published

on

Με φόρα από το Κύπελλο παρατάχθηκε η Ατλαντίδα στο ματς με τον Διόνυσο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντηση έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις σε γκολ του Τσαδήμα στο 25’ με ωραίο σουτ. Στο 49’ το σουτ του Χρυσάφη βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπακοδήμα που έδιωξε με τον Καγιά στο 56’ να διαγράφει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Διόνυσος ήταν να μειώσει στο 83’ με τον Μπαλογιάννη.

Με αυτή τη νίκη η Ατλαντίδα μπορεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής έχοντας ένα ματς περισσότερο από το Κρυονέρι που παίζει αύριο.

 

 

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μπακοδήμος, Μήσιος, Βαϊόπουλος (61′ Ευαγγελάτος), Γκέσουρας, Κώνστας, Καρατζίκος (52′ Αγγελόπουλος), Ραπτακόπουλος, Ράλλης, Μπαλογιάννης, Δρόσος (75′ Αλεξόπουλος), Χρυσανθόπουλος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Πάντος, Τσιτοφώτος, Πάσαρρης, Πούλιος, Καρποντίνης (71′ Φώσκολος), Τσαδήμας (87′ Μπερέτης), Στασινόπουλος, Καγιάς (82′ Πανόπουλος), Χρυσάφης, Λάσα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply