Connect with us

stoplekto

Ήρθε η νίκη για τον Αθηναϊκό, πάλεψε πολύ ο Εθνικός Αστέρας

Published

on

Την νίκη που αναζητούσε εδώ και περίπου ένα μήνα πέτυχε ο Αθηναϊκός που επικράτησε δύσκολα 1-0 του Εθνικού Αστέρα στον Βύρωνα. Οι δύο ομάδες είχαν στους πάγκους για πρώτη φορά τους νέους τεχνικούς τους, Τάσο Τασιόπουλο και Στέφανο Λαντζούνη αντίστοιχα, πάλεψαν σε όλη την διάρκεια, όμως στο τέλος χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι. Στην βαθμολογία, οι ‘Λόρδοι’ παρέμειναν πρώτοι έχοντας 46 βαθμούς έναντι 45 του Άγιαξ Ταύρου, ενώ ο ιστορικός σύλλογος της Καισαριανής έπεσε τελευταίος μένοντας στους 10 πόντους και βλέπει τα περιθώρια για παραμονή να στενεύουν επικίνδυνα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Βασιλάκης στο 86′ με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Παριανού. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ύστερα από πολύ καιρό χαμογέλασε ελπίζοντας ότι θα έρθουν καλύτερα Σαββατοκύριακα. Μελανό σημείο του αγώνα ο νέος τραυματισμός του Μποσνιάκου μόλις στο 7′ πάνω που άρχιζε να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Όσον αφορά το ‘κόκκινο αστέρι’, παρουσιάστηκε πειθαρχημένο και με σωστή αμυντική τακτική. Δυστυχώς, έχασε τον βαθμό στα τελευταία λεπτά και σε συνδυασμό με την απρόσμενη νίκη του Ερμή επί του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να γράψει ακόμα μια μαύρη σελίδα στην μεγάλη ιστορία του.

Διαιτητές: Καπίρης Ε., Αθανασόπουλος Μ., Κασιμάτης Α.

Αθηναϊκός (Τάσος Τασιόπουλος): Λιάπας, Ζαφειράτος, Κύριος, Καμπάκος (70′ Βασιλάκης), Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Μποσνιάκος (8′ λ.τρ. Λάιος), Τσίτσας, Κρασώνης (82′ Σούλας), Παριανός, Κιουτάκ.

Αστέρας (Στέφανος Λαντζούνης): Ξούρας, Καρβέλας, Πετρομύλος, Μπαρμπαλιάς, Μπαλάσκας, Κουρής (33′ Χαρικιόπουλος, 46′ λ.τρ. Σεφέρης), Εμμανουήλ (65′ Γραμόζης), Αδαμάκης Δ., Δημόπουλος, Μπάνας, Στανιός.