Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό η Κηπούπολη στο Φάληρο

Published

on

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κηπούπολη που πήρε μεγάλο διπλό στο Παλαιό Φάληρο επικρατώντας με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος προηγήθηκαν στο 5′ και 26′ με γκολ των Τζαμαλή και Σκλαβενίτη έχοντας και άλλες στιγμές για να κλειδώσουν τη νίκη.

Μάλιστα στο α’ μέρος οι νεοφώτιστοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τζαμαλή όμως δεν υποδείχθηκε παράβαση.

Στην επανάληψη το Φάληρο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να κερδίσει ακόμη και το ματς, ωστόσο, έπεσε σε έναν εξαιρετικό Κορμπάκη που ήταν ο ήρωας για τους φιλοξενούμενους.

Εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 55′ με τον Ντζαβίδα.

Στο 8′ ο Γιαννακόπουλος είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 80′ ο Διγενής βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγωνα.

Στο 70′ ο πάγκος των φιλοξενούμενων σηκώθηκε όρθιος θεωρώντας ότι ο Πασάς έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη όντας τελευταίος παίκτης για μαρκάρισμα πάνω στον Κούρτη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ανδρέας Μαντζούνης) Ζίλο, Γκιώνης Φωτιάδης (70 Ναρλιάν), Μαχαίρας, Σαμπάνης, Λεκαράκος (65′ Μπέλερης), Κωνσταντινίδης, Διγενής, Γιαννακόπουλος, Ντζαβίδας, Χασιώτης (46′ Πασσάς).

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Φιλίππου) Κορμπάκης, Ρέρρας (74′ Ζαχαρής), Πολυζογώοπουλος, Λάππας, Σκλαβενίτης, Ταμπάκης, Ασκοτίρης (61′ Κουφογιάννης) , Λιαγκόζης, Τζαμαλής (82′ Βλάσσης), Λαγός, Κούρτης (74′ Σταματής).