Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήταν Θύελλα στο Χαϊδάρι…

Published

on

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα στο Τάκης Χαραλαμπίδης η «παρέα» του Ανδρέα Ματζούνη  που επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Χαϊδαρίου, παίρνοντας βαθμολογική αλλά παράλληλα και ψυχολογική ανάσα, καθώς η επιτυχια αυτή για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου έχει τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά, διαμορφώθηκε με ανατροπή του σκορ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο και κυρίως ο σύλλογος την εχει ανάγκη στον  δύσκολο δρόμο  της παραμονής που έχει να διαβεί.

Ύστερα από ένα άκαρπο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ  στο 60’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παυλόπουλος (1-0) και που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην Θύελλα που στο 70’ με υπέροχο σουτ του Χαλεπλιάν έξω από την περιοχή  ισοφάρισε σε 1-1 και έφερε το ματς «τούμπα» με κεφαλιά του  Τσιρκινίδη στο 81’ μετά από σέντρα του Νταλάκα σκοράροντας για το 1-2 .

Στο τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος Τάσος Τσακόγιωργας φανερά εκνευρισμένος με τον διαιτητή της αναμέτρησης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Χαϊδάρι για τη φιλοξενία, στους δύο βοηθούς και για τον διαιτητή, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας.  Ζητάμε να μην οριστεί ξανά σε παιχνίδι μας».

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Αραβίδη και Αναστασόπουλο.

Χαϊδάρι (Χρήστος Κιούρκος): Σαμπατάκoς, Πλουμάτος, Σταμίρης (65′ Τσοπανάς), Τζωρτζάτος, Μακρής (89′ Ιωακειμίδης), Βλάχος (46′ Κατσούλας), Σεβάι (75′ Περλέσι), Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Καμπεράι

Θύελλα Αγίου Δημ. (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Ελευθεριάδης, Μινάι (75′ Ασημακόπουλος), Νταλάκας, Μπαρδώσας, Τζελέφας, Χαλεπλιάν (85′ Λαναράς), Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (85′ Λιανός), Παπανικολάου, Τρυφωνίδης (62′ Στεργιάκος).

Γράφει ο Χρήστος Ντάρδας