Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ήττα για Βύζαντα Μεγάρων στη Σουδα, 2-0 ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη

Published

on

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική σημείωσε ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, που κατέβαλε στη θερμή Σούδα με 1-0 τον αξιόμαχο Βύζαντα Μεγάρων, που αντίθετα υπέστη την πρώτη του ήττα και έμεινε πίσω στο κυνήγι της ανόδου.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς στο πρώτο μέρος έχασαν αρκετές ευκαιρίες να φτάσουν σε κάποιο τέρμα. Τελικά η υπεροχή τους “καρποφόρησε” στο 60′, με τον έμπειρο Παληγιώργο να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. To τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83′ ο Καρβούνης, λίγα λεπτά από την είσοδο του στην αναμέτρηση.

Οι Μεγαρίτες είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 85′, όταν μακρινό σου του Σαχόλλι πήγε να αιφνιδιάσει τον Κουκλάκη, που είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να βγαίνει άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ: Κουκλάκης, Παπακαστρίτης, Δρακάκης, Ταταράκης, Γαλανίδης,  Μαρκουλάκης(87′ Κοντορινάκης), Μπάτζιο(87′ Τσόλης), Δρακάκης, Παληγιώργος, Ψαράκης Α.(75′ Ρουσάκης), Ψαράκης Μ.(81′ Καρβούνης).

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς, , Φυσαράκης, Σαχόλλι, Μανώλης(46′ Καραγιαννης), Φλέγκας, Χατζημελετιάδης(69′ Στρατιδάκης), Κενδριστάκης(81′ Λύγδας), Ατματσίδης, Κωνσταντινίδης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ