Connect with us

Uncategorized

Ήττα για Νικολακάκη με 3-1

Published

on

O Όλυμπος Αγιάσου επικράτησε 3-1 του Νικολακάκη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σωρεία ευκαιριών και να φωνάζουν για ένα πέναλτι που δόθηκε και τελικά ανακλήθηκε!

Ο Νικολακάκης μπήκε δυνατά στον αγώνα χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Καραβασίλης, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι γηπεδούχοι τελικά ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα όταν ο Καζάνης με σουτ στην κίνηση στο 39’έκανε το 1-0 .

Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Παπαναστασίου να κάνει με πλασέ το 1-1.

Στο 64’ όμως η ομάδα της Αγιάσου ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ, καθώς με σουτ ο Λαλάς, μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαλακού, έγραψε το 2-1.

Στο 67’ έγινε μια περίεργη φάση, όπου ο διαιτητής Αγγελάκης (Μακεδονίας) υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Νικολακάκη, αλλά στη συνέχεια το πήρε πίσω, προκαλώντας ένταση και διακοπή πέντε λεπτών, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, ωστόσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαλάς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, μέσα σε αποθέωση.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης,Σπάχη, Καλουτζής, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Κουρβανιός (60’ Μαλακός), Λαλάς, Καζάνης, Τσιμπούκης, Βουργουτζής (86’ Τόρρα), Σεραφίγκος

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας (90+1’ Πακουμέντας), Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάλης, Τερζίεφ (73’ Αθανασέλλος), Κωβαίος, Ενουρούμ, Πάππα, Παπαναστασίου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply