Connect with us

Γ Εθνική

Ήττα για την Παναχαϊκή – Παραίτηση Σεροπιάν..

Published

on

Μεγάλη νίκη για την Βέροια, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Παναχαϊκής με 2-1, στην αναμέτρηση που έκλεισε την… αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Football League.

 

H ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

 

Η «Βασίλισσα του Βορρά» στο 25’ άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Μπάρμπα, ενώ στο 44’ ο Ολαϊτάν με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

 

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0, όμως ο Καλτσάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάλαρτζ.

 

Η Παναχαϊκή ανέβηκα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 με πέναλτι του Φουρτάδο στο 86’.

Μετά το τέλος του αγώνα παραιτήθηκε ο προπονητής κ. Μουράτ Σεροπιάν.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (77′ Μπαργκάν), Λανγκλέ, Φαρινόλα (71′ Τάντιτς), Ολαϊτάν (83′ Σιλιγαρδάκης), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

 

Παναχαϊκή (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Σπίνουλας, Κοιλιάρας (46′ Ατματζίδης), Πακάλτσης (80′ Κυβελίδης), Λαμπρόπουλος, Τσεμπερίδης (46′ Φούφουλας), Μενδρινός, Παγώνης, Φουρτάδο, Ουρτάδο, Ντίνας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply