Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ήττα μετά από 11 αγωνιστικές για το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχε το Παλαιό Φάληρο τις τελευταίες 11 αγωνιστικές καθώς επικράτησε μέσα στο ‘Σ. Αγγελόπουλος’ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φτάσουν τους 37 βαθμούς και την 8η θέση. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Γαζή γνώρισε την ήττα μετά από 3,5 μήνες χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει για την επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 28′ με τον Γκιόλα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 72′ ισοφάρισαν με τον Γερώνυμο με 1-1. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Ατρόμητου, με τον Νίκη στο 73′ να διαμορφώνει τελικό 2-1. Σαν να μην έφτανε οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Κωνσταντινίδη και Φεύγα.

Διαιτητές: Όντος, Δεληθοδωρής-Γουρέλης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Ηρακλής, Λουμίδης, Λογοθέτης (46′ Κέντρος), Λούτσος, Λεκαράκος (85′ Καραγιάννης), Φεύγας, Παπανδρέου (71′ Σακελλαρίου), Μαρούσης, Γκιόλας, Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καπάνταης, Καΐας, Τσικρής, Μουσχούλιας, Νίκα, Αλ Ουρεϊκάτ, Γερώνυμος, Μαυροματάκης, Αρματάς (49′ Μπέκος), Μπουτσικάρης (67′ Δρόσης), Παπαδάκης (55′ Μακρής).