Connect with us

Uncategorized

Ήττα με 2-0 για τον Ατρόμητο Αγ.Γεωργίου – Ανώτερος ο Πέλοπας

Published

on

Την ήττα με 0-2 υπέστη στην έδρα του ο Ατρόμητος από την ανώτερη ομάδα του Πέλοπα Κιάτου. Ο αγώνας που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, βρήκε τον Ατρόμητο να πιάνει κακή απόδοση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε στρατηγική και έπαιξε έξυπνα.

 

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέτριο ποδόσφαιρο με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13΄ μία σέντρα σουτ του Παντελή Σούκα κατέληξε κόρνερ, στο 22΄ σε μπάσιμο του Ounugwe υπήρξε ίδια κατάληξη ενώ στο 33΄ σε αντεπίθεση του Ατρομήτου με τον Ζαννίκο, την τελευταία στιγμή η σέντρα του κόπηκε και πάλι σε κόρνερ.

 

 

Φτάσαμε στο 37΄όταν μετά από λάθη στον χώρο του κέντρου, έκλεψε την μπάλα ο Πέλοπας, έτρεξε ταχύτητα για να υποχρεωθεί ο Σταθάκης να υποπέσει σε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Παπαβασιλείου.

 

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις από πλευράς Ατρομήτου ήταν λίγες στην επανάληψη ήταν το ίδιο λιγοστές.

 

Στο 47΄ο Νιάκας που βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει, αλλά στο 50΄ ο Πέλοπας έχασε ευκαιρία με τον Πετρόπουλο, πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ από την δεξιά γωνία του Σταθάκη.

 

Στο 57΄ και πάλι ο Πέλοπας βρέθηκε στην επίθεση, με την μπάλα να καταλήγει στον Βράκα έξω από την περιοχή, αυτός να σουτάρει δυνατά και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Κιάτου.

 

 

Λίγο μετά ο Ounugwe είχε σουτ στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 75΄ όπου καλό σουτ του Ματτέρη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χασανμπελλι, για να κλείσουν οι ευκαιρίες του αγώνα στο 88΄όταν ο Νιάκας σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πλασάρει τον αντίπαλο πορτιέρο, χάνοντας την σημαντικότερη ευκαιρία του Ατρομήτου στον αγώνα.

 

 

Ατρόμητος: Σταθάκης, Τομάζος, Γεωργούλης, Γκιάλης (65΄Κουτρής), Κούτικας, Νιάκας, Σούκας Σ., Ματέρης, Νύκτας Κ. (86΄Κύλης), Σούκας Π. (80΄Σέργης), Ζαννίκος.

Πέλοπας Κιάτου: Χασανμπέλλι, Βράκας, Μιχαλόπουλος, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Gibson (82΄Priftis), Πετρόπουλος (90΄Σέλλας), Παπαβασιλείου, Ounugwe, Πράττος, Μπούκης (63΄Αναγνωστόπουλος).

Πηγή: atromitosags.blogspot.com

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply