Connect with us

stoplekto

Ήττα- σοκ για Προοδευτική απο Ζάκυνθο

1-0 το σκορ για τους νησιώτες

Published

on

Ανώμαλη προσγείωση για την Προοδευτική που μετά το διπλό στη Ριζούπολη ήρθε το εντός έδρας στραπάτσο από την Ζάκυνθο με 1-0.

Το χρυσό γκολ των φιλοξενούμενων επετεύχθη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Λιβέρης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Νεστιόρ και ο τελευταίος αφού πέρασε τον Παπανικόλα, πλάσαρε τον Μπαντίκο και έκανε το 0-1.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, οι παίκτες της Ζακύνθου κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ήταν στεφάνια και φωτογραφία του Χαριάτη ( αδικοχαμένος παίκτης της Ζακύνθου) έξω από τον αγωνιστικό χώρο για να του αφιερώσουν το γκολ. Ο Τσιριγώτης έβγαλε την φανέλα του για να πανηγυρίσει και από κάτω είχε μια μπλούζα με την φωτογραφία του αδικοχαμένου συμπαίκτη του. Ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε την κίτρινη κάρτα διότι παραβίασε τον κανονισμό.

Παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο (Δ. Αττικής) έχουν οι γηπεδούχοι. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα το διαιτητικό τρίο παρέμεινε για περίπου 15 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε η αστυνομική βοήθεια αλλά και η παρουσία δύο διμοιριών των ΜΑΤ για να αποχωρήσουν.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης (79’ Μπερνιδάκης), Βασιλάκος, Παπανικόλας, Σάμιος, Αλεξίου, Γρίβας (62’ Σουλελές), Λύγκος, Μηνάς, Σούφλας

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γεωργίου Αθ., Πέττας (46’ Φιλάι), Χαρτσιάς, Λιβέρης, Σαμαράς, Τσιριγώτης (62’ Καλλιβωκάς), Κόντη, Κωστάκης (78’ Τεπετός), Διαμαντόπουλος, Γεωργίου Σ., Νεστιόρ.

 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Διανέλλου

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply