Connect with us

Uncategorized

Ήττα σοκ για την Χαλκίδα στο κύπελλο Ευβοίας ..

Ηττήθηκε 1-0 στη Ν Αρτάκη

Published

on

Μετά από κακή εμφάνιση στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης, η ομάδα της Χαλκίδας έχασε με σκορ 1-0 από την τοπική ομάδα. Ο ΑΟΧ δεν έπαιξε καθόλου ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα που  άξιζε την νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟ Χαλκίς χάνει έδαφος για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας και θα αναγκαστεί την επόμενη Τετάρτη στην Ρεβάνς να κερδίσει με διαφορά πάνω από 2 γκολ για να προκριθεί.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίο θέαμα. Ο ΑΟΝΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε πως ήθελε την νίκη περισσότερο από τους φιλοξενούμενους. Στο 17′ μάλιστα έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μποέ, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά και με σουτ πέτυχε το αριστερό δοκάρι του Μόνου. Στο 31′ ήταν η σειρά της Χαλκίδας, με τον Γούναρη, με σέντρα από τα αριστερά, κοντά στο κόρνερ, να πετυχαίνει το αριστερό οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μποέ, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα στο δοκάρι του Μόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Χαλκίδας ξύπνησε αλλά δεν ήταν καθόλου αρκετό. Στο 55′ ένα σουτ του Λέκκα κατέληξε στην αγκαλιά του Πορτιέρο της Αρτάκης. Στο 60′ ο Μανιάτης μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 63′ ο πρώην παίχτης του ΑΟΧ και νυν του ΑΟΝΑ, έπιασε ένα σουτ απευθείας από σέντρα, αλλά δεν ήταν αρκετό να ανησυχήσει τον Μόνο και κατέληξε άουτ.

Στο 66′ η Χαλκίδα εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Ιορδανίδης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70′ όμως, ο Ζήσης από τα δεξιά έβγαλε σέντρα στο αριστερό δοκάρι όπου εκεί ο Ηλίας Παπαϊωάννου κατέβασε με την μπάλα, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μόνου, πανηγυρίζοντας έξαλα το γκολ με τους συμπαίχτες του και στέλνοντας το δικό του μήνυμά, σε αυτούς που δεν τον άφησαν να παραμείνει στον ΑΟΧ.

Μετά το γκολ ο ΑΟ Χαλκίς δεν κατάφερε να κάνει τίποτα περισσότερο, πέρα από 2 καλές ευκαιρίες. Στο 74′ από μία προσπάθεια του Κακκαβά από τα δεξιά, ο Καρακατσάνης έγινε αποδέχτης ο οποίος σούταρε με την μία απέναντι από τον Πορτιέρο του ΑΟΝΑ, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα. Στο 78′ ένα σουτ του Ιορδανίδη, η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά, μέχρι τα τελευταία λεπτά, ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό για να πετύχει έστω την ισοφάριση.

Η ρεβάνς είναι την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στις 14:30 στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας και ο ΑΟ Χαλκίς θα χρειαστεί νίκη με πάνω από 2 γκολ για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply