Connect with us

Γ Εθνική

Ήττα στο Αίγιο για τον Άρη Πετρούπολης με 2-1

Published

on

Σε  φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο Αβύθου ο Παναιγιάλειος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, νίκησε με 2-1 τον Αρη Πετρούπολης και έδειξε σε καλή κατάσταση. Τα γκολ για την ομάδα του Αιγίου σημείωσαν ο Λιάτος στο 16΄και ο Λουκάς στο 49΄ενώ για τον Άρη Πετρούπολης είχε ισοφάρισε προσωρινά ο Πίσπας στο 35΄.

Ο προπονητής του Άρη Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μανούρας):  Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραίτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Κοτσόκολος, Λούκας, Γκίκας, Μιλτος, Μακρής.

Επαίξαν και οι Γ. Παπαδόπουλος, Τσεκούρας, Μαχαίρας, Τ. Παπαδόπουλος, Βιλανάκης, Οικονόμου, Ξυνός, Θεοφανόπουλος και Βασίλτσης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Βάτζιος, Γούλας, Κορώνης, Μενάι, Κρητικός Γ., Τσίτσαρης, Φάμπιο, Πίσπας, Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης, Μουστάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι: Χυνοπόταμος, Φαρμάκης, Ρέτσος Γ., Παλτόγλου, Τσακίρης, Θεοδωρακόπουλος, Βλαχομήτρος.

Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Μιχάλης Παπανικολας, Λουαν Σκεντεράι, Χρήστος Ρέτσος, Γιώργος Σικαλιάς, Μιχάλης Τόλιος, Θοδωρής Λάππας.