Connect with us

3ος Όμιλος

Ήττα στο φιλικό για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Published

on

Ο Αστέρας Βλαχιώτη επιβεβαίωσε από το πρώτο φιλικό της σεζόν πως χτίζει ομάδα ανώτερης κατηγορίας από την Α΄ Λακωνίας στην οποία φέτος είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπένου επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Αμαλιάδας χάρη σε γκολ του Μπούνα ο οποίος πλάσαρε τον Φλίγκο μετά από ασίστ του Μπριλάκη.

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος έδωσε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη οι Λάκωνες έδειξαν πως είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα την φετινή σεζόν.

Ο Γιώργος Μπένος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Παναγιώτη Τσιμικλή ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στον χώρο του κέντρου. Έπαιξαν ακόμη οι Γαρόζης, Τσουκαλάς, Ρασσιάς, Μπριλάκης, Σπηλιωτόπουλος, Λιόσης, Σπάσιτς, Σαραντόπουλος, Μπούνας, Γκόγκας.

Ο Μπένος χρησιμοποίησε στην επανάληψη τους  Μπέμπη, Χαλίλι, Νίκια Γ., Νίκια Δ., Τσίκαρη, Λιλάι και Τσώνη ενώ δεν έπαιξε ο Παναγιώτης Σταμογιάννος.

Ο νεοφώτιστος της Γ΄Εθνική και αντίπαλος του Τσικλητήρα, Αστέρας Αμαλιάδας έπαιξε με τους Φλίγκο, Μπουτσικάκη, Αποστολόπουλο, Δούλο, Παρασκευόπουλο, Μπράβο, Μπουρούκη, Μπαρμπαρούση, Νικολόπουλο, Μπουτσικάκη, Μελετίδη. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπουζούρας, Λόξας, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης και Λαμπρόπουλος.

sport365.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply