Connect with us

Γ Εθνική

Ήττα του Βύζαντα στην Φυλή από την Αναγέννηση 0-1

Published

on

Ηττα του Βύζαντα στις καθυστερήσεις του αγώνα απο την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 0-1. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη στάθηκε αρκετά καλά πίεσε τον αντίπαλό της αλλά στάθηκε άτυχη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις πήραν το τρίποντο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 35′ σέντρα Μπέκα κεφαλιά Χατζόγλου μπλόκαρε ο Κοτταράς,δυο λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος σε ευνοική θέση και παρά την πίεση του Τέλλου δεν μπόρεσε να σκοράρει.Στο 58′ ο Κυζερίδης σούταρε στο δοκάρι.

Εξι λεπτά αργότερα ο Ηλόπουλος ύστερα απο πάσα του Λίτση τετ-α-τετ με τον Βοσνιάδη σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Στο 76′ κόρνερ του Μπέκα γυριστή κεφαλιά του Γιόνδη πάνω απο τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα κόρνερ του Λίτση κεφαλιά του Χριστοφιλέα δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Χριστοφιλέας ανέτρεψε τον Μπέκα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γιόνδης και έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην Αναγέννηση.Στην φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρωμαίδης.

 

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας).Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Νικολαδός (Αθηνών)

4ος: Κοσικίδης(Αθήνας). Κίτρινες: Ρωμαίδης 28′ Ντατίδης 66′ Παπαδόπουλος Γ. 86′ Λίτσης 90′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Νίκος Παντέλης):Κοτταράς, Φραγκής,

Ρωμαίδης, Γκούμας, Μουστάκης(77’Πέτρου), Λίτσης(90′ Ρούσσος), Μωυσίδης, Πλάτανος, Σκαφτούρος(62’Ροβίθης),Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ: Μητρογιάννης, Μπέριος, Αρκουμάνης, Ρούσσος, Ροβίθης,Πέτρου, Νταντάμης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓIΑΝΝΙΤΣΩΝ(προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ.Παπαδόπουλος, Τέλλος, Χατζόγλου, Κυζερίδης(85’Τσίλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος(69’Τοσουνίδης), Θ.Παπαδόπουλος, BEKA RONISON

ΠΑΓΚΟΣ: Καραογλανίδης, Τζεβελέκης, Καρπούζης, Τοσουνίδης, Αλμπάνης, Κωστίκας, Τσίλης

 

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply