Connect with us

Γ Εθνική

Ήττα του Θρασύβουλου από τα Γιαννιτσα..

Published

on

Τα Γιαννιτσά επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στην κατηγορία, καθώς έφυγαν με νίκη από την Φυλή επί του Θρασύβουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με άνεση το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 36′ με τον Μπέκα. Ο παίκτης της Αναγέννησης εκτέλεσε ένα φάουλ σχεδόν από το κέντρο και με… σύμμαχο τον αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόλα! Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου αιφνιδιάστηκε, καθώς η μπάλα πέρασε από όλους, και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ για το γκολ, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 56′ για το 2-0, όταν μετά από σουτ του Γιόνδη, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου κλείστηκαν στην άμυνά τους για να κρατήσουν το προβάδισμα, οι παίκτες του Θρασύβουλου πίεσαν ακόμη περισσότερο, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Κακαρά στο 90′, όμως το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής Ευαγγέλου-Νακόπουλος-Χαρίτος(Αθήνας)

Κίτρινες: Σύρρος,Μπαξεβάνος,Γιόνδης,Σπαθαράς,Βοσνιάδης

 

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας, Βασιλείου, Ψιάνος, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Κανελλόπουλος, Παναγιωτάκος (60′ Βλάχος), Καρλόπουλος, Σκόνδρας (63′ Μπάτσι), Νικολάου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπέκας, Σερέτης, Σπαθάρας, Τσίγκος, Αλμπάνης (65′ Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γιόνδης, Νταντίδης, Μπαξεβάνος.

Ανέστης Τσακίρογλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply