Connect with us

slideshow

Ήφαιστος – Ίκαρος Καλλιθέας 0-2

Published

on

Μέσα σε ένα δίλεπτο  ο Ίκαρος Καλλιθέας με σκόρερ τον Φουντουκίδη, « καθάρισε » το παιχνίδι και νίκησε τον σκληροτράχηλο Ήφαιστο με 2-0. Και περιμένει σήμερα το αποτέλεσμα της Οδηγήτριας με την Θύελλα Μοσχάτου για να δει αν θα εξακολουθεί να έχει συγκάτοικο στην κορυφή.

Ήταν θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους πότε θα πετύχουν το γκολ αφού πίεζαν σε όλο το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πάλευε ηρωικά έχοντας μόνο αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στο 64’ ο Φουντουκίδης με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου Κ.  άνοιξε το σκορ. Δυο λεπτά σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Κουτσόπουλο καταλογίστηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο Φουντουκίδης .

Καλή η διαιτησία του Σακκά.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κουμέντος, Τουλιαγκάνοβ, Σαλκετζής, Κουτσόπουλος, Γκρέκος, Χανιώτης( 72’ Κουτσόγιωργας) , Κούτρας( 38’ Ζιώτης) , Γκίλας, Παναγάκος( 85’΄Βλάσσης) Γιακουμάκης, Σίντρε

ΙΚΑΡΟΣ : Αθανασόπουλος Ν., Κουντουράς , Βουρλούμης Ομεράι , Λάλα, Ταράτσας( 37’ Ατματσίδης) Γεωργίου( 70’ Σκούρτας) Κορρές, Αθανασόπουλος Κ. Στούπης ( 73’ Κυριακίδης ) Φουντουκίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply