Connect with us

stoplekto

Ήφαιστος- ΑΕ Μοσχάτου 2-2

Published

on

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι ο ψυχωμένος Ήφαιστος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕ Μοσχάτου με τις δυο ομάδες να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα και είχαν δοκάρι στο 14’ με τον Ρωμανό, όμως ο Ήφαιστος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Χανιώτη στο 19’ από 30 μέτρα.

Στην επανάληψη το Μοσχάτο με την είσοδο του Αθανασόπουλου «μεταμορφώθηκε» και από δικιά του ασίστ στο 56’ έκανε το 1-1 ο Σπηλιωτάκης, για να κάνει την ολική ανατροπή στο 65’ ο Ρωμανός. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 78’ μετά από φάουλ του Ζιώτη που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι , ο πολύπειρος Γκρέκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες με σπουδαιότερη στιγμή 82’ όταν σε δυο σουτ του Ντόνε και ένα του Σπηλιωτάκη στην ίδια φάση αντέδρασαν σωστά ο γκολκίπερ Κουμέντος και οι αμυντικοί του.

Διαιτήτευσε ο Φιλακούρης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κουμέντος, Τουλιαγκάνοβ, Μπάκας(71’ λ.τρ. Άννινος), Γκρέκος, Κουτσόπουλος, Χανιώτης, Γιακουμάκης, Γκίλας, Κουτσόγιωργας(61’ Τάτσιος), Σίντρε, Γιώτης(77’ Ζιώτης).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μαχαίρας, Παπαφώτης, Λιόλιος, Παπαευθυμίου(84’ Νικολάου), Ρωμανός, Τσούκης, Τζαβέλλας(46’ Αθανασόπουλος), Γιαννακόπουλος, Σπηλιωτάκης(87’ Βασιλακάκης), Ντόνε, Πλούσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply