Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος- ΑΟ Κορυδαλλός 2-2

Published

on

Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα Ηφαίστου – ΑΟ Κορυδαλλού που έληξε ισόπαλος 2-2 και κρίθηκε στο 95’. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Πίττα . Στο 70’ όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάχου με 2η κίτρινη κάρτα. Μέσα σε ένα τρίλεπτο οι Κορυδαλλιώτες έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι με τέρματα των Καραντινού Ε.( πέναλτι) στο 82’ και Σωτηρόπουλου στο 85’ . Ο Ήφαιστος όμως στο 95’ με τον Μπένα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 . Το γκολ αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό Αντωνιάδη για οφσάιντ . Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο διαιτητής Τζαγκαράκης να δείξει κόκκινη κάρτα στον αναπληρωματικό του ΑΟ Κορυδαλλού Α. Καραντινό για εξύβριση.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου, Ζούπα, Ανταλής, Πάχος, Μπένα , Αδαμίδης, Μπόικου( 84’ Βαρλάμης) , Μεταξάς(88’ Βατίστας) , Παπαδάτος, Περλέσι Πίττας

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης, Ζαχαρίου Κουλουμπαρίτσης, Δημητροκάλης,Αθανασίου, Λαμπάκης, Τσίνα( 64΄ Καραπατάκης) , Καραντινός Ε. Βοζίκης, Σωτηρόπουλος( 91’ Μπλέντζος) , Γολεμάτης ( 64’ Μαυροκέφαλος) .

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ