Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος- ΑΟ Χαλκηδών 3-4

Published

on

Παιχνίδι για γερά νεύρα  στο Ρέντη. Ο ΑΟ Χαλκηδών βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο μέρος με 0-4, αλλά ο Ήφαιστος λίγο κόντεψε στην επανάληψη να φτάσει σε μια επική ανατροπή, φτάνοντας να μειώσει στο οριακό 3-4.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη στο πρώτο μέρος πέταγε “φωτιές” και έφτασε να προηγείται 4-0 με τρία γκολ του δεινού σκόρερ Αυγέρη(4′, 33′, 40′) και ένα του Παναγιωτόπουλου(12′).

Όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δώσανε ευκαιρίες σε όλους τους μικρούς που είχαν στην αποστολής τους  και ο Ήφαιστος του Δημήτρη Τζανετουλάκου κατάφερε να μετρίασει την ήττα του με γκολ των Περλέση(63′), Ζανίκου(82′) και Σιγάλα(88′).

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελθίνι, Τούντας (55’ Βατίστας Α.), Βιτσαράς (76’ Κοψιδάς), Ζούπα, Αδαμίδης, Σπυριδωνίδης, Βατίστας Α.Π., Κακαβογιάννης, Σιγαλάκος (59’ Ζανικος), Περλέσι, Σιγάλας.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Θεοδωρούλας, Κούρτης (59’ Σωτηρόπουλος), Πνευματικός, Μάνθος (46’ Δέρδας), Παρασκευόπουλος, Αθανασιάδης (46’ Κατσιγιάννης), Καρυτινός, Μπεκάκος, Παναγιωτόπουλος (59’ Μελέκος), Αυγέρης, Λουκάνι (46’ Σουλιώτης).