Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηφαιστος για μεγάλα πράγματα, 1-0 το Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Published

on

Ο Ήφαιστος έκανε μεγάλο «ματ» στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου και πέτυχε σπουδαία νίκη 1-0 στο Περιστέρι σε ένα γειτονικό «ντέρμπι». Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, μπλόκαραν τον αντίπαλο και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Μπερτσιά για να φτάσουν, έτσι, τους 20 βαθμούς και τη τρίτη θέση. Παράλληλα, πλησίασαν στους δύο το Θρίαμβο και στους τρεις τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό που υποδέχεται αύριο (20/11) τον Φωστήρα Ηλιούπολης.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τρεις τραυματισμούς. Αρχικά, ο Νίκος Μπερτσιάς «γύρισε» το πόδι του δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και πήγε στο νοσοκομείο με πατερίτσες. Στα μισά του δευτέρου μέρους, ο Γιάννης Τύρπος αποχώρησε λόγω χτυπήματος στο κεφάλι. Επέστρεψε, όμως, με μια μεγάλη γάζα και μετά το φινάλε πήγε για ράμματα σε κοντινή κλινική. Τέλος, ο Γρηγόρης Ρούπι δέχθηκε ένα χτύπημα χαμηλά στο 80’ και αντικαταστάθηκε προληπτικά ένα λεπτό αργότερα.

Στην εικόνα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 23’ σε γυριστή κεφαλιά του Μπερτσιά, όμως ο Στουραΐτης απέκρουσε έχοντας σύμμαχο τη συμβολή των δοκών. Μετά το 30’, οι παίκτες του Θοδωρή Τρανού πήραν τα ηνία, πίεσαν και στο 42’ ο Κίτσιος με γυριστό σουτ έπειτα από σέντρα του Χίου νίκησε όμορφα τον Αργυρόπουλο για το 1-0. Στα υπόλοιπα 45 λεπτά, οι Χίος και Νησαριώτης απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες στο 46’ και το 57’ αντίστοιχα για το 2-0. Σταδιακά ο Ήφαιστος οπισθοχώρησε, οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη πίεσαν, όμως δεν ήταν σε καλή μέρα, ενώ στο 67’ η κεφαλιά του Μπανιά βρήκε στο εξωτερικό δοκάρι του Στουραΐτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Κ., Χριστοδούλου Π., Απτόσογλου Ι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Στουραΐτης, Χριστόπουλος, Σφίχτης, Ζώγκος Β., Παπαγιάννη, Κυριακόπουλος, Μπότης (79’ Τσαγρής), Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος (64’ Ζαφειράτος), Χίος (85’ Ζαγκλής).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (Νίκος Παπαρούνης): Αργυρόπουλος, Μπάκας Α. (48’ Μπανιάς), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Μπερτσιάς (46’ λ.τρ. Τσαγιάννης), Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Ρούπι (81’ λ.τρ. Μπάκας Π.).