Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος – Ελλάς Ποντίων 2-3 στην παράταση( κ.δ.1-1)

Published

on

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο αγώνας στο Ρέντη όπου η Ελλάς Ποντίων  επικράτησε με 2-3 στην παράταση του αξιόμαχου Ηφαίστου και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Πειραιά  εκεί όπου μέτρησε η κλάση του Τάσου Κοττάκη ο οποίος σημείωσε δυο γκολ .

Οι γηπεδούχοι  μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο οι Πόντιοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον προωθημένο  Σιδερόπουλο στο 37’.

Οι του Ηφαίστου προσπάθησαν στην επανάληψη  για την ισοφάριση ,. Στο 66’ έχασαν πέναλτι με τον Κρίστο, αλλά αμέσως μετά ( 67’ ) ο Σιδηρόπουλος έκανε το 1 -1  για να πάει το παιχνίδι στην παράταση .Εκεί .όπου έσπασαν καρδιές .

Ο Κοττάκης στο 107 πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας , αλλά ο Μπένα στο 113’ ισοφάρισε και πάλι. Λίγο πριν την λήξη και της παράτασης ( 118’) ο Κοττάκης και πάλι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αμέσως μετά αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μπεσίρη οι  Μπένα και Μπέλιας. Ο πρώτος για διαμαρτυρία και ο δεύτερος επειδή σκαρφάλωσε για να πανηγυρίσει στα κάγκελα….

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Ντουροπολάκης , Παπαδάτος, Καμαρά, Λοκώσης , Βασίου,  Αμπάς , Σιδηρόπουλος , Μεταξάς, Χανιώτης, Κρίστο, Μπένα

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Σακελλαρίου, Κοντοχρήστος,. Κουκουλάς, Σιδερόπουλος, Μπέλιας, Πλιάγκας( 103’Τσεσμελόγλου) , Σαββίδης( 60’ Λαδένογλου) , Μαρτίνος, Σαββίδης , Συμεωνίδης ( 118’ Τζουμανάι) , Κοττάκης, Ηλιάδης( 51’ Κολοφώτης )