Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος – Κύπρος Κορυδαλλού 0-0

Published

on

Την πρώτη του απώλεια βαθμών  είχε ο Ήφαιστος που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία( 0-0) στην αξιόμαχη   Κύπρο Κορυδαλλού.

To παιχνίδι έγινε στη σκιά του θανάτου του Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη που υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Κύπρου , και για τον οποίο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη , όπως άλλωστε και στους υπόλοιπους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου .

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 12’ σε απευθείας κόρνερ του Μυλωνά στο 12’  ενώ από την πλευρά τους οι Κορυδαλλιώτες είχαν δοκάρι σε  σουτ του Ταμπουράκη στο 67’.

Η μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε για το Ήφαιστο στο 91ο λεπτό. Ο Καρακασίδης  εκτέλεσε φάουλ , ο Βασιλειάδης απέκρουσε με υπερένταση  και στη συνέχεια ο  Γκογκομήτρος σούταρε αλλά η μπάλα προσέκρουσε στον συμπαίκτη του Τουρουντζή και έφυγε πάνω από τα δοκάρια

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Ορφανό

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Γεωργόπουλος, Παπαδάτος (76’ Κόντος), Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Σκόνδρας (46’ Τσεσμέλογλου), Δσιδηρόπουλος, Κρίστο (68’ Σβόλης), Πήττας (60’ Τζιώτης), Καρακασίδης, Μυλωνάς

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : Βασιλειάδης, Τσιρκινίδης, Αλευρής (76΄Ντα Κόστα), Πέττας, Κόμης Α., Ρικούνοφ, Βάσσος (71’ Μυταράς), Καλικαντής, Ταμπουράκης, Κατσούλας, Κοττάκης.