Connect with us

stoplekto

Ήφαιστος- Οδηγήτρια 2-1

Published

on

Με πρωταγωνιστή τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Ασημέλη ο Ήφαιστος πήρε μια επική πρόκριση καταβάλλοντας στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη την επιπόλαιη Οδηγήτρια με 2-1.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς προηγήθηκαν στο 5’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καλουδιώτη. Άμεση ήταν η απάντηση του Ηφαίστου με τον Σιδηρόπουλο να κρεμάει τον Στεργίου στο 9’. Στη συνέχεια η Οδηγήτρια έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δυο δοκάρια με τους Τσιρκινίδη(18’) και Αυγέρη(56’), αλλά ο Ήφαιστος είχε και σε εκπληκτική μέρα τον γκολκίπερ του Ασημέλη που απέκρουσε κλασικές ευκαιρίες των Χατζάκη(35’) και Δημόπουλου(92’), ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν στο πέναλτι που κέρδισε η Οδηγήτρια στο 83’ είπε εντυπωσιακό «όχι» στην εκτέλεση του Χατζάκη.
Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στους Νικαιώτες πέτυχε στο 77’ ο Δεμερτζής.
Σωστός ο διαιτητής Μιχελής.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Οικονομάκος(61’ Δουβλής), Χειμωνίδης, Βιδάλης, Γκίλας, Πέρρος(70’ Γκοτζάι), Δεμερτζής, Μελαμπιανάκης, Ραπτόπουλος, Σφυρογιαννάκης(92’ Μπουλουγούρης).
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Κίτσος, Παναγόπουλος, Μπουζάλι, Καλουδιώτης, Τσιρκινίδης(79’ Πλάκας Κ.), Χατζάκης, Αυγέρης, Κολιούσης(64’ Πλάκας Α.), Κοττάκης(79’ Δημόπουλος).