Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ήφαιστος – Περαμαϊκός 3-0

Published

on

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ήφαιστο που απέκλεισε με 3—0 τον αξιόμαχο Περαμαϊκό  και πέρασε άνετα στη β’ φάση όπου θα αντιμετωπίσει τους ερασιτέχνες του Ιωνικού.

Και τα τρία τέρματα των νικητών σημειώθηκαν από στατικές φάσεις .

Τα δυο πρώτα μάλιστα ήταν φάσεις «καρμπόν» . Με τους ίδιους δημιουργούς και τους ίδιους εκτελεστές . στο 8’ και στο 45’ . Από δεξιά κόρνερ ο Μπένα και ο  προωθημένος Βασίου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 28’ αντί για κόρνερ υπέρ του Περαμαϊκού , ο διαιτητής έδωσε άουτ και στη συνέχεια της φάσης ο Κρίστο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαυράκη χωρίς να δοθεί το πέναλτι.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου δημιουργήθηκαν επεισόδια στο χώρο των αποδυτηρίων . Ο εκπρόσωπος του Περαμαϊκού Πρ. Αλεξίου φέρεται ότι κτύπησε τον αναπληρωματικό του Ηφαίστου Ψυλλάκη και αποβλήθηκε από τον πάγκο ενώ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Κρίστο που συμμετείχε στα επεισόδια ,ενώ είχε βγει για να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο.

Στον χώρο των αποδυτηρίων βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Αν και με δέκα παίκτες ο Ήφαιστος είχε τον έλεγχο στην επανάληψη και εδραίωσε την νίκη του στο 66’ με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Παλαιστίνιου Χουσεΐν, Αμπάς που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος.

Στη φάση που προηγήθηκε αποβλήθηκε για το φάουλ ο Φλέγγας με 2η κίτρινη κάρτα.

Υπήρξαν στιγμές που ο διαιτητής Λεμπέσης έδειχνε «πελαγωμένος » με λάθη σε βάρος και των δυο ομάδων, χάνοντας ουσιαστικά τον έλεγχο του παιχνιδιού.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Σπαχίου, Λοκόσης , Μπένα  ( 79’ Χρυσογονίδης) , Εφραιμίδης ( 65’ λ.τρ. Κοψιδάς), Βασίου, Αμπάς, Σιδηρόπουλος, Μεταξάς( 84’ Παπαδάτος Κ.), Ζίου, Κρίστο, Κούτρης( 62’ Παπαδάτος Δ.)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Σταυράκογλου,Σακελλάριος, Μαγδαλόπουλος( 53’ Παρίσης) , Μαγιάτης, Μαυράκης, Φλέγγας, Πάχος, Πούτος (79’ Κυπριώτης), Παπακαλοδούκας, Κοβιός ( 73’ λ.τρ. Καλούδης) , Σπαρίδης