Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου – Θρίαμβος Χαϊδαρίου 7-1

Published

on

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Θοδωρή Τρανού που «σκόρπισε» τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 7-1, διατηρώντας την επαφή με την κορυφή.

Στο 15’ ο Τζωρτζακάκης με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0), με τον Νησαριώτη στην συνέχεια να σημειώνει δυο τέρματα , το πρώτο με πλασε στο 25’ (2-0) και το δεύτερο με γυριστή κεφαλιά στο 39’ (3-0).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε να σκοράρει και στο 52’ ο Φούρλας έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας το 4-0.

Στο 60’ ο Τζαβέλλας μείωσε σε 4-1 για τον Θρίαμβο και λίγα λεπτά αργότερα ο Νησαριώτης πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (5-1).

Το τελικό 7-1 διαμορφώθηκε με δυο τέρματα του Χίου στο 80’ με κεφαλιά και στο 84’ (με πέναλτι που κέρδισε ο Μπράτι).

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης με βοηθούς τους Μαλανδράκη και Γκικόπουλο.

 

Ήφαιστος Περιστερίου (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Ζαφειράτος, Καλκανάκος (54′ Γονής), Τζωρτζάκης (65′ Γιαννόπουλος), Νησαριώτης (80′ Στοϊνα), Φούρλας (54′ Χίος), Μπράτι

Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Αντώνης Ζαφειριάδης): Γαλάνης (64′ Μακρίδης), Μπόχτης (72′ Κουράτορας), Χατζής, Παπασπυρόπουλος, Καρβούνης (46′ Μπούρλας), Κουτσιμπέλλας, Στρατικόπουλος, Ζαχαριάς (12′ Αγγέλου), Τζαβέλλας, Μπακλαβάς, Καγιανάς