Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου – Παρέμεινε ο Γ. Ζαφειράτος

Published

on

Στον Ήφαιστο Περιστερίου και την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ζαφειράτος καθώς επήλθε συμφωνία  μεταξύ των δυο μερών και η διοίκηση ανακοίνωση την ευχάριστη είδηση για τους φίλους της ομάδας.

Το Δελτίο Τύπου.

Η σημαία παραμένει στον ιστό της!!!
Οι διοίκηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ σας ανακοινώνει την παραμονή του αρχηγού της ομάδας μας
Γιώργου Ζαφειράτου!!!
Το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις που τα προσφέρουν απλόχερα φυσικά οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος. Σπουδαίο κομμάτι των πρωταγωνιστών αυτών είναι κάποιοι παίκτες που, ανεξαρτήτως τίτλων και επιτευγμάτων, είναι άξιοι σεβασμού. Είναι άξιοι σεβασμού γιατί στις ομάδες που πήγαν έμειναν πάντα, έγιναν ηγέτες και τιμονιέρηδες, αγάπησαν την ομάδα σαν την οικογένειά τους και δεν την άφησαν για κανέναν απολύτως λόγο! Είναι πάντα στην καρδιά κάθε φιλάθλου.
Μιλάμε λοιπόν για τους πιο πιστούς αρχηγούς! Ηγέτες ομάδων που ξεκίνησαν από μικρή ηλικία να δουλεύουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ο καθένας και την υπηρετούν ακόμα σαν στρατιώτες και τίμιοι εργάτες. Υπήρξαν πολλοί, υπάρχουν ακόμα και πρέπει να υπάρχουν πάντα στο ποδόσφαιρο καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της…ρομαντικής πλευράς του αθλήματος.
Ο Γιώργος είναι ένας από αυτούς!!!