Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος Περιστερίου-Τράχωνες 1-1

Published

on

Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο το θέαμα μπήκε στην άκρη, με τις άμυνες, τα πολλά λάθη και τις σκληρές μονομαχίες να κυριαρχούν.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ήφαιστο και τους Τράχωνες ήταν εκείνο που συγκέντρωσε τα πλήθη το απόγευμα του Σαββάτου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τους Περιστεριώτες στην κορυφή με 25 βαθμούς.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα που αγωνίστηκε με το γνωστό 3-5-2 έφτασε τους 21 βαθμούς και την 5η θέση.

Ο αγώνας στο α’ μέρος δεν είχε καλό θέαμα αφού οι δυο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους.

Στην επανάληψη, το ματς ξεκίνησε με τους Τράχωνες να πετυχαίνουν ένα πανέμορφο τέρμα σπάνιας ομορφιάς.

Συγκεκριμένα στο 57 ο Φατσέας με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο δεξί ‘Γ’ του Σαίτη που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει γράφοντας το 0-1.

Στη συνέχεια ο Ήφαιστος με τις αλλαγές του Θοδωρή Τρανού έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση 75′. Ο Γεωργίου που ειχε περάσει στο γήπεδο στο 66′ με εκπληκτική σέντρα βρήκε τον Χίο ο οποίος με κεφαλιά γυριστή νίκησε στον Δράμπαλη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Μέτρια η διαιτησία του Κατοίκου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σαϊτης, Τσιάνος (66′ Γεωργίου), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Βελλιανίτης, Κιτσόπουλος (60‘ Καλαντζής),Βελλιανίτης, Χατζηπαναγιώτης (69’ Βλασσόπουλος), Νησαριώτης, Κυριακόπουλος

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Γιάννης Κουσάνας) Δράμπαλης, Βαρέσης (51′ Νικολάου), Ποτουρίδης, (78‘ Κολλινιάτης) Στεργιάκος, Προμπονάς, Τσώνης, Τσολάκος, Δημογιάννης, Φατσάέας, Καρβούνης (90+1 Σπανουδάκης), Κύλογλου. (87’ Φούφας)