Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ή Βάσω Φίλη στο στελεχιακό δυναμικό της Αγίας Ελεούσας

Published

on

Μία από τις καλύτερες… μεταγραφικές προσθήκες του φετινού καλοκαιριού, έχει την τιμή να ανακοινώσει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς νέο μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του συλλόγου, είναι η, εξαιρετικά δραστήρια συμπολίτισσα μας, κ. Βάσω Φίλη.

Η κ. Βάσω Φίλη, έρχεται να συνδράμει με την εμπειρία της και την άψογη κατάρτιση της, σε ένα νευραλγικό τομέα, αυτόν της οργάνωσης, αναλαμβάνοντας την Γραμματεία.
Εκεί δηλαδή, που πίσω από το γήπεδο και την αγωνιστική παρουσία, υπάρχει η καθημερινή «μάχη» για την οργάνωση, την στήριξη, την προώθηση, την διοικητική μέριμνα, που χρειάζεται ένας ζωντανός οργανισμός, όπως η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η κ. Βάσω Φίλη, είναι γέννημα – θρέμμα της πόλης μας και είναι μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 14 και 18 ετών.

Υπήρξε μαθήτρια του 7ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας, ενώ η αγάπη της για τον αθλητισμό δεν άργησε να φανεί, καθώς ασχολήθηκε αρχικά με την Ενόργανη Γυμναστική, συνέχισε στην ομάδα βόλεϊ του Νικηφόρου και επίσης ήταν τερματοφύλακας στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ Χαντμπολ του Νικηφόρου, όταν ο σύλλογος της πόλης μας έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Παράλληλα, ανοίγοντας σε προσωπικό επίπεδο νέους ορίζοντες, ανέπτυξε πεδίο… δόξης λαμπρό, στην Σκοποβολή, την Ορειβασία, ενώ διαθέτει επίσημα διπλώματα, οδήγησης Ταχυπλόου και οχήματος 4χ4 σε ανώμαλο δρόμο.

Αποφοίτησε από την Σχολή Βιοθεραπείας του Εμμανουήλ Μπριλάκη (Παράρτημα του Πανεπιστημίου του Μιλάνου) με εξειδίκευση στο αυχενικό σύνδρομο και στην μυϊκή αποκατάσταση, επίσης κατέχει διπλώματα στις Πρώτες Βοήθειες, την Αστική Διάσωση, την Ορεινή Διάσωση και την Πυρόσβεση, ενώ εδώ και ορισμένα έτη είναι Αρχηγός της ΕΔΟΚ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Εθελοντική Διαγνωστική Ομάδα Κρίσεων).

Ως ενεργό και δραστήριο μέλος αυτής της τοπικής κοινωνίας στην Αγία Βαρβάρα, ανέπτυξε συνεχή σημαντική κοινωνική παρουσία προσφοράς, καθώς διετέλεσε επί 8 έτη Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας, εν συνεχεία ήταν μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου της πόλης μας, ενώ στην Α/βαθμια Σχολική Επιτροπή, όπου κατέχει το πόστο του Γραμματέα, συμπληρώνει 7 έτη.

Μετέχει επίσης, στην Επιτροπή Διαβούλευσης της πόλης μας, όπως επίσης και στο Σ.Β.Α.Κ.
Ακόμη, διετέλεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στενός συνεργάτης του διακεκριμένου Ιατρού και ιδρυτή του Διαγωνιστικού Κέντρου «Ιπποκράτης», Περικλή Βελιούρη.

Τέλος, η πολυτάλαντη συμπολίτισσα μας, είναι Ζωγράφος με εξειδίκευση σε παλαιώσεις, αναπαλαιώσεις και σκηνικά Θεάτρου.

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καλωσορίζει στην μεγάλη αθλητική οικογένεια της, την κ. Βάσω Φίλη, μία συμπολίτισσα μας που αποδεικνύει στην πράξη, εδώ και πολλά χρόνια, την έννοια της κοινωνικής προσφοράς στην πόλη και τον συνάνθρωπο!