Connect with us

stoplekto

Ίκαρος και Ελευσινιακός κράζουν ” Αχ, Τζένη- Τζένη”

3-5 νίκησαν οι Ελευσίνιοι. Κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας σε βάρος της Κασκαντίρη.

Published

on

Μπάχαλο έκανε το παιχνίδι Ίκαρου Νεοκτίστων Ασπροπύργου- Ελευσινιακού 3-5 , η διαιτητής Τζένη  Κασκαντίρη καθώς οι δύο ομάδες της καταλογίζουν σοβαρά λάθη και παραλείψεις. Μάλιστα συνέβη και το πρωτοφανές, τα δύο σωματεία να βγάλουν κοινή (!) ανακοίνωση καταλογίζοντας ανικανότητα στην διαιτητή. ” Μας έβαλε και σκοτωθήκαμε” έλεγε stoplekto.gr, διοικητικός παράγοντας του Ελευσινιακού, που έσουρε τα εξ αμάξης στην κα Κασκαντίρη, την οποία θεώρησε υπεύθυνη ακόμη  και για τις συρράξεις που έγιναν στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα οι διοικήσεις των δυο σωματείων συμφώνησαν να εκδώσουν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σύσσωμες οι διοικήσεις του ΑΠΣ Ικαρος και ΠΑΣ Ελευσινιακός 2004 καταδικάζουν τη διαιτησία του σημερινού αγώνα και έγιναν μάρτυρες της ανικανότητας της διαιτητού Κασκαντίρη που ήταν ανήμπορη να διαιτητεύσει τον αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα και για τα δυο σωματεία. Επιτέλους ήλθε ο καιρός να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και στη διαιτησία»

Στον αγωνιστικό τομέα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 5-3 με γκολ των Στάθη(40′), Σιδηρόπουλου(67′), Λελούδα(73′, 76′) και Χάντη(87′). Δύο γκολ για τον Ίκαρο σημείωσε ο Μπριλής( 35′, 63′) και ένα ο Ασλανίδης(75′). Μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε σύρραξη με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα οι Πορανίδης και Μάμας .

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Πλαβούκος, Παναγιώτου, Πιπερής Μ., Ασλανίδης, Πρίφτης(84′ Κουκουναράκης), Ντεγκράν(29′ λ.τρ. Γλίνος), Φωτιάδης, Μπριλής, Μάμας(77′ Μπώκος), Πιπέρης Γ.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Νεανίδης(46′ Λιναρδάκης), Τσιανάκας, Στάθης, Λιαΐλιας, Σιδηρόπουλος, Βούκα, Θεοδωρόπουλος, Κοπαλάς, Λελούδας, Γιαννακόπουλος(69′ Χάντης).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply