Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας – Αετός Κορυδαλλού 2-2

Published

on

Δυο βαθμούς άφησε στις Τζιτζιφιές ο πρωτοπόρος  Αετός Κορυδαλλού που ισοφαρίστηκε στο 90’  από τον Ίκαρο Καλλιθέας ( 2-2).

Οι γηπεδούχοι που σημείωσαν τα δυο τους τέρματα στο τέλος κάθε ημιχρόνου, προηγήθηκαν στο 45’ με τον Καραδήμο. Οι Κορυδαλλιώτες κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στο β΄ μέρος με τέρματα των Τριανταφυλλίδη 64΄, Ξενιτόπουλου 78’( πέναλτι – ανατροπή Μούτσα )  . Στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες για να σιγουρέψουν την νίκη τους . Όχι μόνο δεν τα κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρματα  αλλά γνώρισαν και την ψυχρολουσία αφού ισοφαρίστηκαν στο 90’ από τον Θεοδοσίου.

Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του αγώνα οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι . Ο Ίκαρος στο 2’ με τον Θεοδοσίου και ο Αετός στο 4’ με Ιωάννου.

Καλός ο διαιτητής Μιχελής.

ΙΚΑΡΟΣ : Εμμανουήλ, Φόνσος, Καραουλάνης, Στεφανής, Σκόνδρας , Κάραβος, Τσιντώνης( 55’ Σέλα) Καλλής( 78’ Τουράι), Μπόλης, Καραδήμος,( 65’ Θεοδωράτος) Θεοδοσίου.

ΑΕΤΟΣ: Καλογεράς, Λέκκας( 88’ Γεωργιάδης) Ξενιτόπουλος, Μιχελής, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ιωάννυ( 74’ Μάναλης) Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης .