Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας- ΑΕ Μοσχάτου 1-4

Published

on

Σαν « σίφουνας» πέρασε από τις Τζιτζιφιές η ΑΕ Μοσχάτου που σάρωσε με 1-4 τον Ίκαρο Καλλιθέας . Οι μαχητικοί γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μέτα στο 10’. Από κει και πέρα η συνέχεια ανήκει στους Μοσχατιώτες που ισοφάρισαν γρήγορα( 18’) με πλασέ του Θεοδοσίου για να πάρουν το προβάδισμα , πριν να λήξει το ημίχρονο με σουτ του Νιζάμη.

Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη σημείωσαν δυο ακόμα τέρματα . Στο 58’ο Χαλβατζίου με πλασέ μετά από υπέροχη πάσα με τακουνάκι του Λελούδα που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό , πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Το τελικό 1-4 πέτυχε και πάλι ο Νιζάμης με σουτ στο 76’.

Οι γηπεδούχοι στο 59′ είχαν δοκάρι με τον Τσιλίκη.

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΙΚΑΡΟΣ: Ηλιάδης, Κοντόπουλος, Λιμήτσιος, Καραουλάνης, Τσαρούχα, Πλέσσας, Μέτα( 80’ Χατζόγλου) , Κρητικός( 75’ Μαγουλάς Π. ) , Καλέλα( 80’ Σεϊτανίδης ) , Γραίος( 70’ Αγγέλου) , Τσιλίκης ( 70’ Μαγουλάς Χ.) .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής, Σταύρου( 71’ Μακροστέργιος ) , Ξενιτόπουλος, Βαζαίος, Σόσαρι( 80’ Λίτσας ) , Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίου,. Νιζάμης, Τουφεξίδης( 52’ Λελούδας ) , Πασαλίδης,. Θεοδοσίου( 80’Μπίχτας )