Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ίκαρος Καλλιθέας- Αμπελακιακός 1-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Παραλίας Καλλιθέας, όπου ΙΚΑΡΟΣ και ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι… Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 1′ όταν ο Ηλιάδης νίκησε τον Σελμανάϊ σε τετ α τετ, ενώ στο 2′ ο Αθανασίου με δυνατό ευθύβολο σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Στο 6′ οι γηπεδούχοι… ανταπέδωσαν με διπλό δοκάρι σε κεφαλιά του Γραίου και αμέσως μετά σε σουτ του Λιμήτσιου! Και οι μεγάλες ευκαιρίες συνεχίστηκαν εκατέρωθεν. Ο ΙΚΑΡΟΣ έφτασε κοντά στο γκολ στο 12′ με τον Γραίο, στο 29′ με τον Πλέσσα και στο 38′ με τον Λιμήτσιο, ενώ ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ απείλησε στο 13′ με τον Αθανασίου και στο 27′ με τον Παντελίδη. Τελικά στο 39′ ο Καλελά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πανέμορφη κεφαλιά γράφοντας το 1-0, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τριμίτσης παραλίγο να διευρύνει το σκορ για τους γηπεδούχους… Στην επανάληψη ο ΙΚΑΡΟΣ μπήκε δυνατά και στο 49′ ο Τριμίτσης σούταρε δυνατά, αλλά ο τερματοφύλακας Καρνέσης απέκρουσε σωτηρία για την ομάδα του. Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” με φοβερό σουτ του Σαρηγιάννη που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ Ηλιάδης! Και ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 70′ σε 1-1 για τον ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ όταν εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Μάλιστα ο Ηλιάδης αρχικά απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε τελικά στα δίχτυα του! Στη συνέχεια χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες να πετύχουν ένα ακόμα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο εξαιρετικός Αντώνης Τραϊφόρος με βοηθούς τον Νίκο Λεκαράκο και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Φώτης Καλούμενος… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Κώστας Παπουτσής): Ηλιάδης, Πετρόπουλος (85′ Τσαρούχας), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας, Τριμίτσης Α. (58′ Βασίλης), Καλελά, Γραίος, Λιμήτσιος, Τρικαμηνάς

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Ρεσβάνης, Ραπατζίκος, Χαλούλος, Μπούτσης, Παπαϊσιδώρου, Αθανασίου, Σελμανάϊ, Παντελίδης, Σαρηγιάννης, Σταφσουλάϊ.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ